...
top of page

Slimme verlichting

Slimme verlichting kan zorgen voor gemak, meer sfeer en besparing van energie. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden bij jou thuis of op kantoor.

Verschillende sferen met dezelfde lamp

Misschien heeft u wel eens gehoord van warm en koud licht. Warm licht zorgt voor een gezellig, warme sfeer. Fijn wanneer u 's avonds op de bank een film kijkt of een ontspannen gevoel wilt ervaren tijdens het uitvoeren van uw hobby. Wanneer het tijd is om de handen uit de mouwen te steken zet u het koude of witte licht aan voor een energieke boost. Handig om in één lamp beide lichten te hebben, zo kunt u overschakelen op het licht dat past bij die situatie.

Bewegingssensor of afstandsbediening

Je ziet ze op steeds meer plekken: lampen die met een afstandsbediening aan of uit gezet kunnen worden. Het installeren van dit soort lampen is een dienst die wij aanbieden maar ook een afstandsbediening aansluiten op de lampen die al aanwezig zijn is mogelijk. Als je het huis verlaat is het fijn als de lampen vanzelf uit gaan, door het installeren van bewegingssensoren kunnen we dit mogelijk maken. 

bottom of page